mozaiek maken

Mijn grote inspirator, Antoni GaudÝ.....

Alweer heel wat jaartjes geleden zag ik voor het eerst het werk van Antoni GaudÝ in een boek staan en was gelijk mega-enthousiast. Dßt wilde ik ook leren. Na een workshop van 3 uur was ik besmet met het moza´ekvirus en niet lang daarna lag ik de vloer van mijn keuken te moza´eken. Een redelijk ambitieus project om mee te beginnen, maar ik geniet nog elke dag van het resultaat. Ik ben overigens nooit meer genezen van dat moza´ekvirus, gelukkig maar!

 
Na een heleboel oefening en nog enkele workshops merkte ik dat mensen om me heen enthousiast werden als ik het over tegelmoza´ek en GaudÝ had en zo bleek dat ik het steeds leuker vond om mensen te leren moza´eken. Inmiddels heb ik een eigen ateliertje waar ik workshops geef met heel veel plezier.
 
Ook maak ik werk in opdracht, bijvoorbeeld lijsten. Verder heb ik een manier bedacht om geboortekaartjes of trouwkaarten te "vangen" in een mozaiek. De reacties hierop zijn super, mensen vinden het geweldig om zo'n speciaal cadeau te ontvangen dus ook daar heb ik het druk mee.  

Kortom, ik ben verslaafd aan moza´ek en een website kon dan ook niet uitblijven. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen bij anjaberkersart.com.  

En als je vragen hebt over moza´ekwerk mag je me altijd bellen,
ik raak er niet snel over uitgesproken.
 


© www.moetjekijken.nl