vriendschapsarmbandjes knopen

Sinds mijn prille jeugd knoop ik vriendschapsarmbandjes. Ik ben begonnen samen met mijn zusje op de camping van mijn ouders in Frankrijk. Al in mijn tiener jaren verdiende ik een zakcentje bij, door te knopen en haarvlechten te maken.

Mijn zusje is in Frankrijk gebleven en staat nu op de toeristische markten met haar zelf gemaakte spulletjes, terwijl ik een webwinkel begonnen ben. Ik ben nogal een onrustig typje en moet iets te doen hebben 's avonds voor de TV. Per armband ben ik al gauw een half uur kwijt maar het geeft mij rust en voldoening. Ik knoop met katoenen draadjes en ik verzamel allerlei kleurtjes van allerlei winkels.

Tijdens mijn reizen doe ik inspiratie op. Met namen in Centraal en Zuid-Amerika heb ik nieuwe knoop technieken bij geleerd. De vele combinaties en kleuren maken het mogelijk om oneindig veel verschillende armbandjes te knopen. Ik gebruik ook Macramé technieken. Op mijn website www.Good2get.nl heb ik een kleine greep staan van allerlei mogelijke patronen die ik op aanvraag kan knopen. Daarnaast heb ik ook armbanden  direct uit voorraad leverbaar.

Deze hobby kun je overal uitoefenen, kost weinig (slechts katoene draad) en hiermee maak je alle kinderen in je entourage blij!

Groetjes

Anouck


© www.moetjekijken.nl