Theelabels


Lees dit en geen kopje thee is meer hetzelfde!

Waarom is deze pagina zo bijzonder? Hoe kun je ergens helemaal gek van worden? Wat heeft een postzegel met een theelabel te maken?

Sinds eind jaren '90 verzamelt Bert al theelabels. Begonnen als een variant op het bekende postzegels verzamelen werd gekozen voor een soortgelijk, maar gratis alternatief: De theelabel. Met de gedachte dat er niet zoveel verschillende theelabels zouden bestaan!

Helemaal MIS! De teller staat nu (2019), circa 20 jaar na de start, op 32.222 allemaal verschillende theelabels. En dat aantal blijft alleen maar gestaag groeien. Elke vakantie worden alle supermarkten afgegaan voor het kopen van thee, elk restaurantmedewerker staat gek te kijken als alle labels van de theekopjes zijn verdwenen, beurzen worden bezocht, ruilen met medeverzamelaars wereldwijd (wat makkelijk gaat dankzij het internet). Vrienden, familie en collega's worden vriendelijk maar dwingend verzocht om maar zoveel mogelijk thee te drinken en de labels mee te nemen. Alles wordt gedaan om de verzameling als maar groter te laten worden!

Neem gerust eens een kijkje naar deze unieke verzameling! Ze is helemaal inzichtelijk gemaakt via www.theelabels.nl en wordt vrijwel wekelijks aangevuld met de nieuwste labels! Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan is elk kopje thee weer een hoop op een nieuw label!
Groeten, Bert Braaksma en Sofie Silvius    
Via de mail zijn wij bereikbaar op:

© www.moetjekijken.nl