Persoonlijke cadeautjes

Mijn naam is Corine Diepeveen en mijn hobby is niet in één woord te omschrijven

Misschien komt fröbelen toch het dichtst in de buurt. Ik maak van alles en er komen steeds nieuwe ideeën bij. Wanneer iemand aan me vraagt wat ik als hobby doe, geef ik meestal als antwoord: cadeautjes maken; maar dit kunnen ook cadeautjes voor jezelf zijn! Ik maak namelijk kraamcadeautjes, verzorgingsproducten (in cadeauverpakking), cadeautjes voor tuinliefhebbers en allerlei andere presentjes. Zodra ik een nieuwe hobby aan het uitproberen ben, ben ik direct aan het verzinnen hoe ik deze kan combineren met andere technieken. Dat zorgt ervoor dat ik iedere keer iets nieuws aan het proberen ben en dat maakt voor mij het fröbelen tot een geweldige hobby.

Het belangrijkste daarbij vind ik dat de cadeaus zo persoonlijk mogelijk worden. Wat is er leuker dan een cadeautje te geven of te krijgen dat speciaal voor jou gemaakt is?! Een cadeau kan door het gebruik van de namen, favoriete geuren en kleuren zo persoonlijk mogelijk gemaakt worden. Samen bespreken hoe een cadeau er uit moet komen te zien, de wensen uitwerken en een uniek cadeau maken. Dat vind ik het leukste van mijn hobby!!

Om nog meer met mijn hobby bezig te kunnen zijn, zijn mijn vriendin en ik gestart met het geven van workshops aan kinderen. Dit is ontzettend leuk om te doen. De kinderen zijn zo trots op hun zelfgemaakte spullen dat ze glimmend van plezier naar huis gaan.


© www.moetjekijken.nl