Willy blijft fotograferen !!!Direkt na de lagere school werd ik al geboeid door fotografie iets dat voortkomt uit mijn dwang dingen te bewaren. Op deze manier was het mogelijk bijzondere momenten vast te leggen en voor de toekomst veilig te stellen.

Fotograferen doe ik inmiddels al meer dan 50 jaar en is één van mijn hobby's. Gestart in 1950 met debekende Agfa ''clack'' en via een Olympus halfklein- beeld camera vervolgens kleinbeeldcamera naar een spiegelreflex van hetzelfde merk.

Sinds anderhalf jaar heb ik mij gestort op de digitale fotografie met een Nikon coolpix 885 en sinds kort ook een Nikon D70. Naast de vakantiefotografie - de plaatjes dus - maak ik graag wat bijzonder werk door gewone alledaagse dingen op een wat surrealistische manier, zo boeiend mogelijk vast te leggen. Vaak wordt dit bereikt door een juiste combinatie van object en kleur zodat het geheel rust uitstraalt.

Een selectie van deze foto's staan op mijn website  www.fotowilly.nl  waar zowel mijn reisfotografie als vrije fotografie zijn ondergebracht. Het blijft een hobby die mij altijd zal blijven bezighouden, het is namelijk iets wat je overal kunt beoefenen en tot in lengte van dagen, zelfs al zou je aan de stoel gekluisterd zijn.
Het belangrijkste is dingen om je heen eens met andere ogen te bekijken en op het juiste moment te knippen.


© www.moetjekijken.nl