Aquarellen


Al lang was ik geÔnteresseerd in de schilderkunst in het algemeen en had ik een dringende behoefte om het zelf uit te oefenen.

Maar helaas kon ik pas starten in 1993 toen de kinderen volwassen werden en er stilletjesaan tijd vrij kwam voor mezelf. Ik begon cursussen te volgen en schreef mij in voor verschillende workshops hier in BelgiŽ.

Meestal bestaat mijn werk uit aquarellen, maar wekelijks volg ik nog lessen in Antwerpen waar men alle technieken kan aanleren, zoals Tempera, Acryl en Olieverf. Er bevindt zich ook heel veel info op het internet en ik kocht veel boeken van meestal nog "levende" kunstenaars.

Wij beschikken over veel kunstgalerijen in Antwerpen en in BelgiŽ in 't algemeen en die werken als een magneet om mijn interesse aan te wakkeren. Ik heb al meerdere keren geŽxposeerd, meestal solo maar ook in groepsverband.
Mijn atelier bevindt zich gewoon thuis, een hoekje in de woonkamer, geen enkel probleem met aquarel maar olie of acryl daar werk ik meestal mee als ik 's zaterdags met anderen samen schilder in een groter lokaal waar we de geur van verf en terpentijn achterlaten!

Meer werk kunt u bekijken op mijn weblog gilberte2.blogspot.com         

Gilberte Vermeulen

© www.moetjekijken.nl