DAF, miniatuur vrachtwagens

Als klein jongetje was ik bezeten van vrachtwagens. In mijn familie is een oom met een transportbedrijf. In de vakanties ging ik mee met de chauffeurs. Mijn droom was om vrachtwagenchauffeur te worden. Maar na een keertje mee geweest te zijn naar Italië, was die droom over. Toen ben ik begonnen met het verzamelen van miniatuur vrachtwagens.

Sinds verschillende jaren ben ik alles aan het verzamelen van de DAF XF 105. Verschillende miniaturen zijn in mijn bezit. Ook maak ik foto’s van de vele DAF XF 105, die in Nederland rond rijden. De foto’s stop ik in mappen en zet deze op volgorde van kenteken.

Ook sta ik in oktober, in het Dafmuseum in Eindhoven tijdens de donateursdagen. Ik kan daar dan mijn verzameling laten zien, en foto’s ruilen met andere verzamelaars. Dit heb ik al enkele jaren op rij gedaan, dit jaar echter heeft het Dafmuseum als thema legervoertuigen en zal ik daar dus niet te zien zijn.

Hopelijk tref ik op deze manier andere Dafverzamelaars. Misschien kunnen we foto’s ruilen?
Ook andere info van de DAF XF 105 is welkom.

Mijn e-mailadres is:

Op 25 mei 2015 exposeerde ik op de Verzamelbeurs in Eerde en stond er een interview met mij in 'De Verzamelaar'. Klik op deze afbeelding om het interview te lezen:

Kees-jan Teurlincx

© www.moetjekijken.nl