Auto documentatie

Ik ben reeds bijna 40 jaar bezig met het verzamelen van autofolders en andere auto documentatie. Dit is begonnen na een bezoek aan het toenmalige Automuseum in Driebergen waar de direkteur enveloppen verkocht met daarin autofolders van bijzondere modellen. Dat bracht mij op het idee die te gaan verzamelen en sindsdien bezoek ik jaarlijks vele auto dealers en ook auto tentoonstellingen in binnen- en buitenland.

Inmiddels is mijn collectie gegroeid tot ruim 50.000 stuks en daarnaast heb ik ook een grote collectie auto reclamekaarten verzameld.

Ik heb een eigen website en een webwinkel voor mijn dubbelen en ik heb ook een bestand met inmiddels al ruim 110 verschillende verzamelaars uit 25 landen die zich op mijn site presenteren en ruilcontacten zoeken. Verder heb ik een grote collectie TVR en Porsche materiaal en ik bezit een gele TVR 280i S2 cabriolet uit 1986 als auto om in de weekends mee te toeren.

In 2007 heb ik een eerste boek gepresenteerd met daarin alle DAF personen- en vrachtautos en daarin staan ruim 220 verschillende prentbriefkaarten afgebeeld met originele afbeeldingen in kleur.

Ik besteed elke dag wel 1 tot 2 uur aan mijn hobby en ben ook veel op internet actief om nog materiaal te zoeken.
Kijkt u maar eens op mijn website als u meer informatie wilt: carsonpaper.weebly.com en
u mag een e-mail sturen als u contact wilt leggen:

Leon Zijlmans

© www.moetjekijken.nl