De tekstslingers van Lian

Bij deze mijn verhaal over hoe mijn hobby van tekstslingers maken ontstaan is en hoe het mijn leven verrijkt heeft.

In mei 2005 kwam ik op een idee. Ik weet niet hoe het in me opkwam maar ik moest ineens denken aan de geboorteslingers van onze dochters die we nog steeds boven in een doos bewaard hebben. Aangezien ik altijd creatief bezig ben kwam ik op het idee om eens te gaan kijken hoe die slingers in elkaar zitten en of dat te doen is om ze zelf te gaan maken. Dus een idee was geboren en ik was super enthousiast. Ik heb inmiddels meer dan dertig verschillende lettertypes gaan uitgewerkt en een heel arsenaal aan afbeeldingen. Aangezien je je eigen huis niet helemaal vol kunt hangen met dat soort slingers en ik de familie ook al voorzien heb ben ik ze via een winkelsite op het internet aan gaan bieden. Inmiddels weten heel veel mensen mij te vinden en heb ik het er erg druk mee. Een leuke bijkomstigheid is dat ik het kan combineren met een andere hobby, namelijk bezig zijn met de computer.

Er vinden nog steeds verbeteringen plaats omdat je steeds weer nieuwe dingen verzint wat betreft de slingers. Ook heb ik inmiddels een 'onverslijtbare' snijmat in A3 formaat, lekker groot, en een snijpen waarmee ik geen zere vingers krijg, wat ik in het begin wel had. Sinds 4 december 2006 ben ik overgestapt op het plastificeren van de slingers waardoor ik me er helemaal blij voel, nu zijn ze zoals ik ze hebben wil, mooi, stevig, leuk en origineel.

Mijn benodigdheden kan ik allemaal bij één bedrijf inkopen en dat is erg fijn. Ik ben er aardig wat uurtjes per week mee zoet maar het is ook gewoon heel erg leuk om mee bezig te zijn. Ik heb al heel veel positieve reacties gehad van familie, vrienden en bekenden. De reacties op Slingerland vanuit mijn omgeving zijn allemaal erg leuk, iedereen vindt het een enorm leuk idee en echt iets voor mij. Ook de naam 'Slingerland' wordt door iedereen leuk ontvangen.

Het enige wat ik nog toe wil voegen is dat ik hoop deze hobby nog heel lang met plezier te kunnen doen.
Mijn site is te vinden op www.slingerlandwinkel.nl.

Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden maar ik vind het na 580 slingers nog steeds ontzettend leuk.

Vriendelijke groeten,   LIAN

© www.moetjekijken.nl