USB sticks

Klik op de afbeeldingen voor vergroting van de foto.

In 1995 is Lidia Kunst begonnen met het sparen van USB sticks. Ze wilde een USB stick kopen voor het maken van een backup van computerbestanden. Ze ging op pad met haar broer en bij de Bijenkorf zag ze drie leuke USB sticks, van Speedy Gonzales, een panda en een draakje. Ze twijfelde over de aankoop en voordat ze zich kon bedenken, kreeg ze de drie USB sticks van haar broer cadeau.

Hier begon het mee Brandblusser en schoen

Over USB
USB is de afkorting voor Universal serial bus (universele seriële bus), dit is een standaard voor de aansluiting van apparatuur op computers.

In dit artikel zijn het items voor gegevensopslag van de computer. Andere apparaten die met een USB aansluiting verbonden kunnen worden met een computer zijn onder andere digitale camera's, toetsenborden, muizen, telefoons, scanners, luidsprekers.

Tas, I-pod, Magnum ijsje, Tukan en lippenstift Fototoestel en LEGO poppetje

Voor de USB sticks geldt: hoe aparter, hoe leuker. Als het maar geen standaard, platte en saaie sticks zijn. De opslag is vaak 4 of 8 gigabyte, maar die wordt niet benut. Deze USB sticks zijn gewoon leuk om te verzamelen.

Rookworst, chocolade, cassettebandje, gitaar en heftruck Bart Simpson

Het is ook mogelijk USB sticks te laten bedrukken van 2 tot 128 gigabyte. Hieronder een doos met voorbeelden USB sticks om een idee te krijgen.

Heeft u een bijzondere USB stick voor Lidia, een mooi item, hoeft niet te werken, liefst in nieuwstaat. Neem dan contact op met Lidia, per e-mail:Interview: Madelèn Essens


© www.moetjekijken.nl