Pepe le Pew verzameling

Ergens 1994 - 1996 begon de flippo verzamelwoede. Daarvan haalde ik overal de Pepe le Pew flippo's in huis. Leuk! Toen ik in 1996 een relatie kreeg met mijn huidige echtgenoot, kocht hij af en toe een plastic beeldje of mok van Pepe, omdat hij wist dat ik dat leuk vond. En het is ook het stinkdiertje dat altijd verliefd is dus dat vond mijn man toen ook wel toepasselijk.

Daarna ontdekte ik dat op eBay veel te koop was in Amerika, Canada, Duitsland en Engeland. Toen ben ik gaan kopen... en kopen... en kopen.....!!! Soms vind ik ook iets op Marktplaats, maar in Nederland is Pepe vrij zeldzaam.

Bijna iedere dag kijk ik wel even online of ik iets kan vinden (meestal op eBay). Helaas is in Amerika Pepe ook één van de meest geliefde Looney Tunes, wat de aanschaf duur maakt. Daarnaast zijn de verzendkosten zo vreselijk hoog geworden dat ik niet vaak meer iets koop.

In mijn verzameling zit veel; onder anders koektrommels, snowglobes, sieraden, sleutelhangers, mokken, theepotten, beelden, vazen, borden, glazen, schilderijen, knuffels, bakjes, soepkommen, koffiekopjes, pennen, vingerhoedjes, kaarten, peper en zoutstelletjes, fotolijstjes, klokjes, ornamenten, stropdassen, wobbleheads, lichtgevende dingen etc, etc.

Aantal?   Ergens in de duizend(en)?   Geen idee, nooit geteld...

Linda de Nijs


© www.moetjekijken.nl