Beelden met textielverharder

Even voorstellen: mijn naam is Nancy Vercauteren, geboren in 1966 in Belgi en moeder van twee kinderen. Tot 2003 was mijn grootste hobby televisiekijken maar ik kwam tot de conclusie dat zoiets te veel tijdverliezend was. Ik begon rond te kijken naar een geschikte hobby en ging ook voor de eerste keer naar een hobbybeurs.

Verwonderd was ik over al die soorten hobby's die er bestonden en ik wilde van diverse hobby's meer weten. Ik zag dat je heel veel met servetten kunt doen en ik probeerde dit ook uit. Het was heel leuk om te doen en ik was ook altijd heel happy en trots met het eindresultaat, het gaf mij veel voldoening. Toen ik zag wat textielverharder was wilde ik dat k eens proberen, het werken hiermee trok mij wel aan. Wat men al niet met een stuk stof kan bekomen gedrenkt in een dikke brei.

Maar ik miste wat, wilde mr, bijvoorbeeld ook met klei kunnen werken. Informatie hierover haalde ik uit boeken en van internet. Ook bestaan er diverse cursussen op dit gebied. Prachtig om te zien dat mensen uit een gewone klomp klei iets moois kunnen creren, adembenemend gewoon de dingen die ik zag. Ik begon mij af te vragen of ik dat ook zou kunnen. En ja, zo ben ik met boetseren begonnen en er goed verslaafd aan geworden.

Inmiddels ben ik al lange tijd lid van twee forums, te weten de Fairy Fantasie Forum bij Hannie Sarris en de Poppenmaaksters van Sam. Dit zijn heel gezellige forums waar iedereen elkander helpt met onder andere boetseren. Natuurlijk komen er ook andere onderwerpen aan bod.

Ik probeer steeds meer bij te leren en mezelf te verbeteren.

Alle reacties zijn welkom op      

Nancy Vercauteren© www.moetjekijken.nl