Jokers en speelkaarten

Sinds 1993 verzamel ik jokers van speelkaarten en attributen waarop speelkaarten staan afgedrukt. De eerste joker kreeg ik in 1993 doordat ik in een stok kaarten een unieke joker aantrof. Dit was zo uniek en is de reden geweest om verder te gaan zoeken of er meerdere van dit soort jokers in omloop zijn.
Nu heb ik in mijn verzameling ongeveer 2500 jokers, 400 speelkaarten en heel veel attributen waarop speelkaarten staan afgedrukt.

De grootste joker die ik heb is 20 cm en de kleinste joker is 3 cm. Een paar jaar geleden was ik met mijn verzameling 2 uur per dag bezig maar sinds de komst van een tweeling heb ik er minder tijd voor.

De speelkaarten en jokers komen van uit vele landen zoals Nederland, U.S.A., Canada, Rusland, Duitsland, Polen en China. De meeste speelkaarten en jokers kom ik tegen op de Verzamelbeurs in Veghel en rommelmarkten in de omgeving. Ik heb voor mijn verzameling speelkaarten en jokers een gehele kamer in gebruik en voor de attributen met speelkaarten heb ik een vitrinekast in de huiskamer staan.

Ik heb nog veel dubbele speelkaarten die ik wil verkopen. En aparte jokers zou ik altijd nog erbij willen. Dus heb je interessen in speelkaarten of heb je nog jokers mijn telefoonnummer is 06-14283689
Of mailen kan ook

Roland Nooyen (1967) uit Uden

© www.moetjekijken.nl