Hotelkeys (creditcard formaat)Wie heeft er nog nooit een hotelkey in zijn handen gehad. Ik dus ook en bewaarde hem. Een andere keer dat ik in een hotel kwam kreeg ik er weer een. Je legt hem bij de andere om er vervolgens niet meer naar om te kijken. Een tijdje later kreeg ik er weer een, je bekijkt ze en ziet wel wat verschillen, leuk.


Dan zie je op SBS de serie "hotel" en ga je eens op de site kijken. Leuke site met ook een e-mailadres, stuurt een mailtje en binnen een paar dagen liggen er wat keycards in de bus, allemaal verschillende, om kort te gaan, een nieuwe hobby is geboren.


Vervolgens ga je op internet eens zoeken naar de bekende hotelketens, zoals "Mercure Hotels" "Holiday Inn " etc. etc. En van elk hotel staat er een e-mailadres vermeld, je maakt een mailtje en verblijft een paar uurtjes achter de computer, resultaatÖ de postbode heeft het er maar druk mee.
Elke dag 5, 6, 7 enveloppen in de bus, op een dag zelfs 16 tegelijk, tot nu toe heb ik 214 brieven met kaartjes ontvangen.
All over the world van Nederland, BelgiŽ tot Pakistan, de USA, Polen, de Emiraten enz. enz.


Dit heeft geresulteerd dat mijn verzameling nu zo'n 200 verschillende "hotelkeys "groot is.    Een leuke hobby.

Ronald Veger    

© www.moetjekijken.nl