Selby de Koning verzamelt schuifpuzzels

De schuifpuzzel is bij velen bekend als een reclame artikel om weg te geven. Er zijn echter mensen die deze puzzels verzamelen waaronder ikzelf. Om deze mensen bij elkaar te krijgen heb ik een site geheel over schuifpuzzels gemaakt, waar u van alles vinden wat ook maar met schuifpuzzels te maken heeft kunt vinden. Kijkt u gerust eens rond op www.schuifpuzzels.nl

Ik zal mijzelf even voorstellen; ik ben Selby de Koning (Jongen), ik ben geboren in 1984 en al van jongs af aan in zekere mate verzamelaar van schuifpuzzels. Mijn verzameling telt er inmiddels meer dan 200. Door het vele internetten ben ik er achter gekomen dat er een toch grote belangstelling is voor een plek over schuifpuzzels op het internet, daarom ben ik deze site begonnen. Ik hoop dan ook dat er vele verzamelaars hier zullen komen en later weer eens terug te zien.

Mijn doelstelling
Mijn doel is om zoveel mogelijk informatie te kunnen verstrekken over de schuifpuzzel. Daarbij wil ik het archief zo compleet mogelijk maken en hierbij andere verzamelaars betrekken. Deze nu nog kleine, maar toch al veel bezochte site, moet een portaal worden van alle schuifpuzzel verzamelaars ter wereld.
Nu zijn het alleen de Nederlanders en Belgen die geregeld komen kijken, maar er zijn al enkele buitenlanders langs geweest. Het is dan ook interessant om eens na te denken over een Engelse site, kortom: Welkom op mijn website.

Bent u een verzamelaar van schuifpuzzels? Dan bent u hier aan het goede adres. Hier komt u alles te weten over schuifpuzzels en u kunt er elke schuifpuzzel die ooit is uitgegeven vinden, tenminste een grote selectie. Kijk dus gerust eens rond! Ook voor de niet verzamelaars kan het een leuke site zijn.

Contactgegevens
U kunt mij bereiken op mijn telefoon, via de post of via mijn mail adres.
Natuurlijk kunt u ook een berichtje achterlaten in het gastenboek of op het forum.

Telefoon 06-18588953
Postadres: Heerestraat 164, 9301 AH Roden
E-mail Webbeheerder: s_effect99 @ hotmail.com

Kom dus gauw eens kijken bij de schuifpuzzels.


© www.moetjekijken.nl