Toine van Rossum spaart seizoenkaarten

Het begon met het verzamelen van telefoonkaarten en nadat ik mij aangemeld had bij de PTT kreeg ik automatisch alle nieuwe telefoonkaarten thuis. Nadat er een zgn. houdbaarheidsdatum (lees gebruikstijd) was ingesteld werd het minder interessant.
Door de komst van de gsm kwamen er ook steeds minder telefoonkaarten in omloop, inmiddels kwam ik wel in het bezit van voetbalkaarten onder andere ook seizoenkaarten. Op deze manier is mijn nieuwe hobby ontstaan.
In het begin verzamelde ik alleen kaarten van Nederlands betaald voetbal, maar ondertussen spaar ik nu ook buitenlandse seizoenkaarten. Op dit moment heb ik reeds 316 Nederlandse seizoenkaarten en 36 clubkaarten plus al 15 kaarten uit het buitenland.
Mijn woonplaats is Horssen in het mooie land van Maas en Waal, hier zijn echter niet zoveel profclubs in de buurt, alleen NEC Nijmegen, daarom is het niet gemakkelijk om aan seizoenkaarten te komen.
Uiteraard ben ik naarstig op zoek naar nieuwe kaarten en zelfs kaarten die ik al heb zijn welkom, deze gebruik ik dan als ruilobject. Regelmatig ruil ik met verzamelaars in het buitenland, kijk hiervoor ook eens op mijn site:

© www.moetjekijken.nl