Multifunctionele leren tassen voor diverse doeleinden

Tassen met binnenvakjes voor links- of rechtshandigen, tassen voor zakenlieden of vakantiegangers waarbij de schouderriem voorzien was van een ingewerkt staaldraadje, zodat deze riemen niet doorgesneden konden worden bij pogingen tot diefstal.
Van de NOS en iDtv heb ik diverse opdrachten gehad en heb ik speciale accessoires voor de turn- en krachtsport ontwikkeld. Voor motorrijders kleine tasjes/etuis op de benzinetank en zadels opnieuw bekleed. Antieke stoelen vernieuwd en naar kleur bijgewerkt.
Ook maak ik collages van diverse soorten leer en graveer ik in dik leer van 6 mm. De omlijsting is dan ook van bewerkt leer. Voor mijn eega, die poppen ontwerpt en maakt, heb ik kleine riemen, petten en vele soorten schoenen en laarzen gemaakt. Voor boekenkastjes in poppenhuizen maakte ik vele formaten boekjes in leer gebonden. De laatste tijd ontwikkel ik wat nieuwe produkten. Blokjes hout in diverse vormen omplak ik met restjes leer. Daarin exact in evenwicht een gat van 17 mm diameter waar een reageerbuisje van 16 20 cm lengte in past en waarin een bloem gezet kan worden. Het geheel kan dan aan een lint of veter van leer aan de wand opgehangen worden.
Zelfs heb ik 300 paar oorbellen van dik leer gesneden en bedrukt met goudfolie; bij zo'n grote produktie gaat het plezier daarin helaas afnemen. Ook maak ik van dik leer broches en hangsieraden, die ik verf, stempel en met kleine edelsteentjes inleg.

terug


© www.moetjekijken.nl